Добре дошли на нашата страница

Ние се развиваме благодарение на мечтите.
Всички велики хора са били мечтатели.
Някои от нас позволяват на мечтите си да умрат, обаче други внимателно култивират своите мечти, защитават ги и ги съхраняват в неблагоприятните времена до тогава, докато неизбежно настъпят ясни и слънчеви дни.
Автор: Byдpo Уилcън
Да бъдем заедно мечтатели!

четвъртък, 28 февруари 2008 г.

Пощенско тематично електронно издание (ПТЕИ)

Кои са основанията да създадем тематично електронно издание, разпространявано чрез електронната поща?

Болшинството от начинаещите Интернет предприемачи не осъзнават мощната сила на системите за автоматизиран електронен маркетинг (САЕМ)! Това е много лошо! Когато разберат своята грешка те започват да съжаляват за изгубеното време и пропуснатите изгоди.

ПТЕИ, което да се разпространява чрез САЕМ трябва да притежава всеки сериозен проект в Интернет било то комерсиален или поддържан благодарение на голия ентусиазъм на неговия собственик.

Ако вие имате собствен сайт, но нямате собствено ТЕИ, разпространявано чрез електронната поща, то бъдете сигурни - ежегодно се лишавате от сериозни приходи! И това действително е така!

Защо е важно да имаме собствено ПТЕИ?

  1. Това е ефективен начин да формирате постоянна аудитория, около своя проект! Не е тайна, че посетителят на вашия сайт утре може да забрави за него. Но ако той се абонира за вашето ПТЕИ - вие получавате постоянен посетител на сайта, на когото е интересен вашия проект и всичко, което правите по него.
  2. ТЕИ, разпространявано чрез електронната поща премахва недоверието между абонатите (посетителите на сайта) и автора на проекта. В Интернет съвсем основателно всеки се бои от измами и затова често, даже на полезните съвети, не се гледа с добро око при страха от евентуална злоупотреба!
  3. С така нареченото пощенско разпращане вие продавате много по-лесно и убедително! Ще повторя още веднъж - Интернет потребителят е бил лъган многократно и той се отнася с подозрение към всички предложения, в това число и към очевидно изгодните. Практически за него всеки, който извършва някакъв електронен бизнес носи на челото си надписа "МОШЕНИК". Само разтопявайки леда на недоверието вие, като автор на ПТЕИ, можете да разчитате на масовата поддръжка на своя продукт в Интернет. На вас ще ви се доверяват много повече, отколкото, ако са ви видели преди 10 минути и за първи път сте демонстрирали вашия продукт или услуга. И това е факт!
  4. Сред вашите абонати вие намирате и ваши съмишленици, последователи, за които дадената тема е интересна. От тях получавате нови идеи, съвети, появява се и сътрудничество, прерастващо в приятелски отношения. В крайна сметка осезателно чувствате, че сте нижни някому!

В крайна сметка запомнете един прост факт, неподлежащ на съмнение: ТЕИ, разпространяване чрез САЕМ - това е отличен начин да формирате целева аудитория около своя проект и да създадете качествени канали за разпространение на стоките и услугите ви на пазара.

Ако вие все още нямате такова пощенско тематично издание - незабавно започнете работа по неговото създаване, защото то е работеща машина за пари!

2 коментара:

Bose каза...

this is great work. Extremely well documented
Free Forms

Crank каза...

Според мене неколку точки во вашиот пост се ефикасни и ќе биде многу корисно за многу ако на сите што ми даде шанса да ги објавуваат од моја страна!

Sample Forms